Begin november 2023, de mannen gaan op pad en Barbara blijft thuis om op de honden te passen.  Erg vroeg in de ochtend afreizen met de Eurostar naar London voor de Titans match vs the Ravens. Eind van de ochtend komen we in London aan. De jongens gaan mij dan laten zien wat er te zien is en zondag gaan we naar het Tottenham Hotspur Stadium voor de wedstrijd.

We lopen wat af die dag. Ik was zo slim om mijn nieuwe wandelschoenen aan te trekken. Aan het eind van de dag was het helemaal op met de voeten en de laatste kilometers van de kroeg naar het Hotel een beproeving maar de dag erna ging het wel weer. Onderweg zijn we op een luidruchtige Pro Palestina demonstratie gestuit dus hebben we Benjamin voorop laten lopen. Helaas was Downing street Nr 10 niet te bereiken. Een onbezette tafel vinden in Soho (om te eten) bleek een uitdaging maar uiteindelijk in een leuke Pub geland en na de tweede pint is de wereld weer prachtig.

Na een korte nacht en een slecht engels ontbijt op naar het Stadion. Het weer is prachtig en de sfeer is geweldig. Alle shirts door elkaar en iedereen heeft er zin in. Wel veel Ravens fans en die winnen dan ook tot ons verdriet.

 

De terugweg naar het centrum is wel een dingetje met 70.000 man maar viel achteraf nog wel mee. We eindigen in een sportcafé om de andere wedstrijden te zien en dag erna vroeg uit de veren voor de trein naar Amsterdam. Nog een overbodige overstap in Brussel moeten maken maar dat gaf ons mooi de tijd om wat te eten.