Je hebt soms een uitspraak die prima bij je stemming past en de titel is er zo een. Wat moet ik nog zeggen? De berichten beginnen op elkaar te lijken. We zitten in een regio die we kennen met highlights die we gezien hebben en een geweldig klimaat. Max 25 C° met een heerlijk zonnetje. Dit is nu de vijfde keer dat we in de regio zijn en daarom weten we wat we willen. Strand, jacuzzi, restaurant en een bar. Wat heeft een mens meer nodig, niks moet en alles mag. We leven het leventje van een god in Frankrijk. Staan pas rond 08:00 uur op, IK haal vers brood op de hoek en we lopen een rondje met de hondjes. Dan rommelen we de dag door met een bezoekje aan een stad of surfen (jongens) en/of strandbezoek, bubbelen in het bubbelbad en lezen. Dit alles om net genoeg trek op te bouwen om s’ avonds lekker te BBQ’en of uit eten te gaan. De dag sluiten we af met een loopje naar het strand om de zon onder te blaffen en een potje Risk of een filmpje. Zelfs een goed gesprek in de schemer met een kaarsje en een biertje is mogelijk.

Onze gastheer voorziet ons van verse eieren en groenten uit eigen tuin dus we leven nog gezond ook. Afgezien van de hoeveelheid wijn en bier dan. Barbara gaat zelfs hardlopen in de ochtend terwijl ik haar volg op de fiets en met gepaste termen stimuleer om sneller en langer te rennen. Zelf doe ik wat zielig met een knieblessure die ik in Normandie heb opgelopen door met teveel gewicht te snel van een heuvel naar beneden te willen rennen. Nu knakt hij en zit er vocht in de knie. 60 plus zullen we maar zeggen. Althans dat is wat ik meerdere keren per dag moet horen van mijn jongens dus het zal wel zo zijn.

Al met al hebben we het prima naar onze zin. De mannen volgen een eigen programma en gunnen ons ook wel eens een dagje voor onszelf door de zorg voor de harige kinderen op zich te nemen. Terwijl ik dit schrijf is Joshua vanuit Tsjechië onderweg naar Uitgeest en ook wij zijn bezig om onze laatste dagen hier in te delen met de vele dingen die we nog willen en de weinige die we moeten. Zaterdag gaan we vroeg op pad richting huis en gaan die wedstrijd tegen de jongens zeker verliezen. Ik verheug me nu al op de tolpoortjes waar we zonder enige vertraging doorheen kunnen piepen met de nieuwe tolbadge.